Kadirli Bilim ve Sanat merkezi Mavi Okul (Blue School)Sertifikası almaya hak kazanmıştır.

08.03.2024 27

Yaptığımız sürdürülebilir çalışmalar sonucunda Mavi okul sertifikası alan öğrencilerimizle müfredatımızla bütünleştirdiğimiz okyanus okuryazarlığı çalışmalarımız devam edecektir. Öğrencilerimize daha aktif Avrupa vatandaşları olma konusunda ilham veren, onların 21. yüzyıl becerilerini geliştirmelerine yardımcı olan, çevresel ve sosyo-ekonomik sorunlar ile sürdürülebilir kalkınma zorlukları konusunda farkındalık yaratan  çalışmalar yaparak öğrencilerimizi değişimin temsilcileri olmaya teşvik ediyoruz.

Avrupa Mavi Okullar Ağı, okyanus için değişimin temsilcisi olan okulları ve öğretmenleri güçlendirmeyi ve yeni nesil daha bilinçli, sorumlu ve ilgili Okyanus Okuryazarı vatandaşlar yetiştirmede onları desteklemeyi amaçlamaktadır.

08-03-202408-03-2024