LET’S ANALYSE EHAT TYPE CONSUMERWE ARE!

LET’S ANALYSE EHAT TYPE CONSUMERWE ARE! / Ne Tür Bir Tüketici Olduğumuzu Analiz Edelim!

Merkezimiz teknoloji ve tasarım öğretmeni Nurcan YANALAK tarafından hazırlanan ve öğrencilerimiz ile birlikte yürütülen e-Twinning projemizdir.

09.05.2023 137

Projemizin ortaklık yapısı; Merkezimzizi temsilen Nurcan YANALAK - Kadirli / Osmaniye - Türkiye, Şüheda KURDAL - Bayburt - Türkiye, Alev YILMAZ - Kayseri - Türkiye ve Oya MERTER - Safranbolu / Karabük - Türkiye, Catherine LOUDENOT - Fransa ve Christine GASCHE - Fransa şeklinde oluşmuştur.

Projemizde öğrencilerimizin; geri dönüşüm, enerji tasarrufu ve tüketim alışkanlıkları hakkında bilgi edinmeyi amaçlıyoruz. Öğrencilerimize, ilgili konular hakkında oluşturduğumuz anketleri uygulayarak, elde ettiğimiz veriler ışığında sıklık tabloları ve grafikler oluşturularak sonuçları Twinspace'te yayınlanacaktır.

Proje kapsamında öğrencilerimiz; wordwall, linoit, canva, tonyart, padlet, storjumper gibi pek çok Web 2.0 Aracını tanıyarak uygulamalar yaptı. Ulusal ve uluslararası projeleri inceleyerek fikir sahibi oldu. Atölyelerimizde edindikleri bilgi, beceri ve deneyimleri bu projede işe koştular. Projemiz bir dizi analiz, anket, işbirlikçi ürün, ortak ürün ve karışık ülke takımlarında öğrencilerimiz aktif rol aldılar.

Haberimizin fotoğraf galerisi için tıklayınız.