Kadirli Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Üstün ve özel yetenekleri özel değerlendirme yöntemleri kullanılarak keşfedilmiş öğrencilere farklılaştırılmış eğitim programları uygulayarak, birikimlerinden yeni çıkarımlara varıp; görüşlerini yaratıcı bir biçimde dile getirebilen, öz disiplinli, özsaygılı, evrensel ve ulusal değerleri özümsemiş, topluma yön verecek liderler yetiştirmektir.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlere duyarlı, araştırmacı, sorun çözme yeteneğine sahip, dürüst, hoşgörülü, uyumlu, iletişime ve işbirliğine açık, Atatürk ilke ve inkılâplarına, Milli ve Manevi değerlerine bağlı, yönetim, bilim ve sanat alanlarında lider ve geleceği yönlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Mart 2022 - TÜBİTAK tarafından 53´üncüsü düzenlenen Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Adana Bölge Finaline Katıldık. Mart 2022 - TÜBİTAK tarafından 16´ncısı düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Adana Bölge Finaline Katılmaya hak kazandık.

Saatler: Hafta İçi: 15:00 - 20:30 Hafta Sonu: 09:00 - 17:40
Isınma: Kalorifer ve Klima
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Merkezimizde gerçekleştirilmektedir.
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK, Teknofest, Erasmus+, e-Twinning gibi ulusal ve uluslararası yarışmalara projeler hazırlıyoruz.

Telefon - (506) 681-1971

WEB - https://kadirlibilsem.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Hasan Dede Bulvarı 188. Sokak No 1 Kadirli / OSMANİYE

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Kadirli Borsa İstanbul Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ile aynı bina kulanılmaktadır.

Adres - Yeni Mahalle Hasan Dede Bulvarı 188. Sokak No 1 Kadirli / OSMANİYE

Ulaşım Toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezi